Tanarul fermier Homepage

Tânărul fermier beneficiar al fondurilor va putea obține banii europeni dacă are până în 40 de ani, cum a fost și până acum, banii sunt nerambursabili 100% la sută din suma accesată, plătiți în două tranșe.

Astfel, conform GHIDULUI SOLICITANTULUI în vigoare în prezent pentru Submăsura 6.1, sprijinul public nerambursabil se acordă pentru o perioadă de maxim trei/ cinci ani (perioada de cinci ani se aplică doar pentru sectorul pomicol) și este de:
– 50.000 de euro pentru exploatațiile între 30.000 S.O. și 50.000 SO
– 40.000 de euro pentru exploatațiile între 12.000 S.O. și 29.999 SO

UTILBEN – Tânărul Fermier

La UTILBEN, punem accent pe dezvoltare unitară și venim în întâmpinarea nevoilor partenerilor noștri cu soluții complete și ușor de accesat. Constant, căutăm varianta optimă pentru ca afacerea dumneavoastră să crească și să aducem astfel un plus valoare mediului de business din România.

 

Odată cu apariția programului de finanțare nerambursabilă „Tânărul Fermier”, am creat pachete speciale de echipamente agricole, care să corespundă întocmai cu cerințele de acordare a fondurilor. Vă punem la dispoziție utilaje și atașamente agricole perfect compatibile cu programul „Tânărul Fermier”.

 

Apelați cu încredere la UTILBEN și, împreună, vom găsi cea mai bună soluție pentru transformarea în realitate a visului dumneavoastră de a deveni un fermier de succes!

UTILAJE DISPONIBILE PENTRU FINANȚARE