De ce să colaborezi cu UTILBEN?

Contact la 0733 040 000

8 Valori pentru un parteneriat PUTERNIC

1. Integritate: livram clienților ceea ce promitem, nu ne schimbam cuvantul dat.

2. Siguranta: ne asiguram ca toata tranzactia se desfasoara fara riscuri; ne asiguram ca prin suportul oferit proiectul se implementează fara probleme.

3. Flexibilitate: suntem gata sa găsim solutii indiferent de situație si suntem deschisi sa aducem rezolvare;

4. Diversitate: avem o serie de solutii tehnice si o gama vasta de utilaje; putem furniza solutii complete astfel colaborarea sa se desfasoare usor (1 furnizor pt tot pachetul).

5. Promptitudine: livram la timp utilajele si furnizam rapid documentele; suntem prompti in corectarea documentelor daca este cazul, sau in furnizarea unor documente solicitate ulterior.

6. Experienta: intelgem ce inseamna scrierea si implementarea unui proiect, si dorim sa facem tot posibilul astfel incat sa usuram munca consultantului.

7. Suport postvanzare: dispunem de service la nivel national si intelegem nevoile clientilor; ii sustinem cu reparatii, piese si consumabile, astfel incat clientul sa fie multumit de colaborare.

8. Parteneriat: ne dorim dezvoltarea colaborărilor cu beneficii mutuale pe termen lung; consideram ca cele mai bune rezultate se obtin atunci cand furnizorul lucreaza indeaproape cu consultantul spre binele clientului.